Seturi de brăţări – cum să nu le porţi?

Obişnuieşti să porţi aceleaşi seturi de brăţări în fiecare zi sau alegi să nu porţi nici un accesoriu? Nu trebuie să te complaci acestui stil monoton şi începe să îţi pui creativitatea în funcţiune pentru a găsi tot timpul noi modalităţi prin care să valorifici ţinutele pe care le porţi. Bijuteriile au darul de a înviora o ţinută, îi oferă un aspect unic prin care se remarcă şi induce o stare de bine şi de confort.

Cum să nu porţi seturi de brăţări?

Atunci când alegi să porţi seturi de brăţări este bine să te asiguri că au ceva în comun modelele şi că au darul să evidenţieze ţinutele nu doar să fie acolo. Dacă, de exemplu, porţi ţinute mai simple atunci bijuteriile trebuie să se remarce prin unicitate dar în acelaşi timp să nu încarce prea mult. Ţinutele care ies în evidenţă în mod excesiv nu sunt apreciate şi lasă o impresie proastă în general.

Alt articol de blog : Obiecte sanitare potrivite pentru băi vintage

seturi de brăţări

Nişte brăţări proeminente şi în culori tari, întotdeauna se asortează cu culori simple pentru a crea un efect deosebit. Ţinutele tale nu trebuie să concureze cu unicitatea bijuteriilor iar această regulă se aplică şi invers. Bijuteria vedetă trebuie să se remarce fie prin culoare fie prin design şi trebuie să fie suficient de interesantă pentru a capta atenţia. Dacă ţelul tău este acela de a completa ţinuta modelul de seturi de brăţări trebuie să adauge o strălucire subtilă. Astfel, o rochie cu imprimeuri poate să fie accesorizată cu modele cât mai simple care adaugă o notă de rafinament şi bun gust.

Bijuteriile deosebite te aşteaptă la un click distanţă

O bijuterie subtilă nu înseamnă că trebuie să fie plictisitoare iar în magazinul online www.amunis.ro vei putea găsi o selecţie deosebită şi de bun gust care va adăuga acel element lipsă care să scoată ţinutele din anonimat. Alege seturi de brăţări care te pun în valoare şi care sunt în ton cu personalitatea ta.

Următorul articol de blog : Duşuri cu panouri din sticlă securizată pentru spaţii moderne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *