Servicii de vânzări auto asigurate de specialiști

Cauți vânzări auto de calitate? Vrei o mașină sh dintr-un parc auto autorizat? Atunci cel mai potrivit pentru ceea ce cauți este parcul auto din Zalău, Auto-dan. Dacă nu ești din Zalău, poți să vezi modelele de mașini second hand disponibile pe site-ul auto-dan.ro. Nu rata ocazia de a-ți cumpăra autoturismul visurillor tale în rate și cu avans zero.

Să cumperi o mașină second hand de la un proprietar oarecare, aduce de multe ori ”țepe”. Evită să mai fi păcălit și alege să colaborezi cu un parc auto specializat, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor auto. Lasă temerile provocate de experiențele anterioare neplăcute deoparte. Nu mai ai de ce să te îngrijorezi. Cu auto-dan.ro ai ocazia să achiziționezi mașina dorită în rate, doar cu buletinul. Posibilitatea de finanțare este de până la 60 de luni. Auto-dan finanțează salariați, pensionari, PFA și Inteprinderi individuale, firme SRL. În plus, finanțează și persoanele, care au un istoric negativ la Biroul de credite.

vânzări auto

Vânzări auto ca la carte asigurate de Auto-dan

Vrei să ai parte de cea mai tare experiență în domeniul vânzărilor auto? Auto-dan îți oferă o multitudine de beneficii. La mașina dorită ai revizia de ulei și filtru asigurată de Auto-dan, fără costuri. Beneficiezi de transport gratuit până la tine acasă, iar mașina este prespălată înainte de a ajunge la tine. Serviciile auto-dan.ro sunt profesionale. Ai garanție la orice autoturism achiziționat și posibilitatea de rambursare anticipată. Dacă nu ești convins de calitatea mașinilor auto-dan.ro, atunci poți să efectuezi orice testare pentru a te convinge.

În parcul auto – Auto-dan nu vei găsi mașini cu defecțiuni nespecificate. Tot ce ține de partea tehnică am mașinii îți este specificat. Profesioniștii de la Auto-dan au analizat cu atenție fiecare autoturism, iar detaliile au fost menționate în descrierile de pe site-ul auto-dan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *