Parc mașini – o alegere inteligentă astăzi

Dacă dorești să cumperi o mașină și nu ai bani suficienți există varianta unui auto second hand de la un dealer autorizat. O mașină rulată, aleasă cu grijă dintr-un parc mașini, poate deveni cel mai potrivit autoturism pentru tine și familia ta, dar, totuși trebuie să ai grijă de la cine o cumperi. Piața second hand de mașini este într-o continuă creștere și oferte sunt multe, dar, nu toți care vând mașini sunt corecți cu cumpărătorul, de aceea vizita unui parc mașini autorizat este cea mai bună alegere.

O mașină rulată este o alegere bună deoarece îți oferă posibilitatea de a renunța oricând la ea în favoarea alteia datorită prețului. De asemenea, o mașină rulată nu este neapărat o mașină veche pusă la vânzare pentru că nu mai funcționează ci poate fi o mașină care arată și funcționează ca și una nouă.

parc mașini

Parc mașini – avantaje

Cumpărând mașina de la un parc auto,vei avea numeroase avantaje.

Prețurile sunt accesibile, iar dacă bugetul este restrâns și nu-ți permiți un model dorit nou, atunci cu acel buget îți vei permite aceeași mașină second hand.

Un alt avantaj îl reprezintă finanțarea care este variată în funcție de preferințele tale. Poți lua mașina în leasing sau în rate. Colaborarea parcurilor auto cu instituții de finanțare avantajoase aduc clienților beneficii variate.

Testarea mașinilor de către personalul autorizat este un mare avantaj pe care îl oferă dealerii auto. O persoana fizică care se ocupă de vânzarea unei mașini nu îți va oferi niciodată o testare profesională. Un deținător de parc mașini autorizat se va asigura că mașina este perfect funcțională și ca numărul kilometrilor este real.

În urma testării la care este supusă mașina, dealerii au siguranța că mașina este în stare bună și poate fi vândută, oferind o garanție care îți va aduce liniște și o mașină fără defecte.

Parcul de mașini Auto Dan îți oferă toate aceste garanții și te așteaptă sa îți alegi mașina dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *