Parc auto – cea mai bună variantă astăzi

Achiziționarea unei mașini dintr-un parc auto este cea mai bună variantă în ziua de astăzi. Pe lângă faptul că se încadrează în bugetul tuturor, este mult mai ușor de întreținut.

Posibilitatea de a achiziționa un autovehicul în rate este un alt avantaj important oferit de colaborarea cu un parc auto. Chiar dacă sunt vehicule rulate există modele care au prețuri destul de mari. De multe ori este necesar un efort financiar considerabil pentru a putea cumpăra autovehiculul dintr-o singură plată, de aceea se poate opta pentru plata în rate.

Fiecare mașină este verificată atât mecanic cât și estetic iar raportul calitate-preț este unul foarte corect. Nu se va pune niciodată problema că o mașină să fie furată sau să nu dispună de toate actele necesare care sunt 100% reale.

parc auto

Parc auto – soluții pentru fiecare client

Mașinile second hand din parcul nostru sunt de cea mai bună calitate, cu oferte variate, iar reprezentanții firmei își dedică întreaga activitate și capacitate, pentru ca, dumneavoastră, clienții noștri să fiți mulțumiți de serviciile noastre, și să intrați în posesia mașinii dorite.

Gestionarea mașinilor dintr-un parc auto înseamnă administrarea lor, care presupune activități precum finanțarea, revizii, întreținere și reparare, consumul de combustibil, respectarea normelor de siguranță, administrarea accidentelor, asigurări obligatorii. O gestionare corectă a unui parc auto, ajută firmele să micșoreze riscurile investiției, accidentelor, impactul asupra mediului înconjurător.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra mașinii, poți beneficia de un test drive, după care cu siguranță vei face alegerea și cheile vor rămâne la tine.

În parcul RateAutosh, găsești o gama variată de autoturisme, toate verificate, cu garanție, iar dacă încă nu ești hotărât, specialiștii noștri te vor sfătui și îndruma spre a găsi cea mai bună variantă. Nu mai sta pe ganduri și intră chiar acum pe site-ul nostru unde vei găsi cu siguranță mașina la care tu visezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *