Mașini rulate – cele mai avantajoase metode de creditare

Pentru foarte mulți dintre noi, masina este o necesitate și de aceea achiziția unei mașini rulate este un moment foarte important căruia trebuie să-i acorzi atenția cuvenită. În majoritatea cazurilor, bugetul disponibil nu este îndeajuns de mare pentru achiziția mașinii dorite, dar există soluții la îndemâna cum ar fi creditul auto.

Acest tip de credit îl poți contacta de la o instituție bancară devenind astfel debitor în relația cu banca. Poți opta pentru orice tip de credit cu dobândă fixă sau variabilă, iar plata ratelor o vei face lunar.

Pentru că majoritatea băncilor te vor pune să garantezi returnarea creditului chiar cu autovehiculul cumpărat, vei fi nevoit să faci asigurare CASCO.

Suma maximă pe care o poți obține depinde de venitul pe care îl ai dar și de gradul de îndatorare.

O altă variantă de a achiziționa mașini este leasingul auto, care inițial era pentru mașini noi, dar ulterior sistemul a fost modificat astfel încât să poată fi aplicat și pentru mașini rulate.

Mașini rulate

Mașini rulate – credite direct la dealeri

Multe dintre companiile care se ocupă cu vânzarea de mașini rulate au programe proprii de finanțare, obținând astfel banii necesari achiziției direct de la firma de la care urmează să cumperi mașina.

Prețul este unul din principalele motive pentru care dorești să cumperi o mașină rulată, putând alege o mașină care este relativ nouă, un model scos pe piață de puțin timp, dar din cauză că are rulaj, prețul este mai mic în comparație cu o mașină nouă.

Un alt avantaj este faptul că o mașină rulată se devalorizează mai greu, pe când o mașină nouă se devalorizează imediat ce a parcurs câțiva kilometri,și valoarea continuă să scadă în primii trei ani.

La Auto Dan SRL găsești o gamă variată de mașini rulate, verificate și cu acte la zi, putând să beneficiezi și de un sistem convenabil de rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *