Mașini în leasing – una din metodele de finanțare

Este cunoscut faptul că tot mai mulți dintre noi își doresc să achiziționeze o mașină nouă sau de la caz la caz o auto rulată, dar nu toți dispun de suma necesară, dar la Auto Dan SRL, există posibilitatea cumpărării de mașini în leasing.

Sistemul nostru de leasing auto este disponibil pentru persoane fizice și juridice. Rata de chirie este fixă și include impozit auto, asistență rutieră și sistem de localizare. Utilizatorul poate achiziționa autovehiculul la sfârșitul contractului de leasing la valoarea reziduală agreată prin contract.

Mașini în leasing – cum se desfășoară achiziția

Pe baza câtorva documente simple și ușor de obținut, analizăm și îți comunicăm în 24 de ore condițiile de finanțare. Nu este respins niciun dosar, analiza de risc ne ajută doar să stabilim nivelul primei rate de leasing.

Mașini în leasing

Rata pe care o veți avea de plătit este fixă pe toată durata contractului, nu există comisioane sau costuri ascunse, dobânzi variabile sau taxe percepute în cazul achiziționării mașinii înainte de finalizarea contractului.

Indiferent de istoricul de creditare, nivelul de venit, vechimea firmei sau situația financiară a acesteia, poți accesa sistemul nostru de leasing fără niciun fel de probleme. În funcție de profilul tău de risc financiar și diferența între prețul mașinii dorite și valoarea ei reală prima rată poate varia.

La finalul contractului poți păstra mașina plătind valoarea reziduală prevăzută în contract, sau poți să renunți la achiziție fără costuri suplimentare. În cazul în care dorești acest lucru după un an de la semnarea contractului de leasing, poți achiziționa mașina la prețul calculat precizat în contract.

Achiziționarea unei mașini în leasing nu îți afectează gradul de îndatorare leasingul operațional nefiind un credit, iar dacă dorești să te adresezi unei bănci pentru obținerea unui credit nu vei avea probleme la analiza de risc din cauza adăugării valorii mașinii achiziționate în leasing la calculul gradului tău de îndatorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *