Mașini din Germania – cât costă să le aduci în țară?

Dincolo de prețul pentru modelele de mașini din Germania pe care vrei să le cumperi, mai trebuie să iei în calcul și alte costuri. Aceste costuri suplimentare trebuie luate în calcul chiar din momentul în care ai luat decizia că îți dorești să cumperi o mașină din străinătate.

Costuri suplimentare pe care le presupune achiziționarea unei mașini din Germania

Transportul este unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie să te gândești atunci când cumperi mașini din Germania. Cea mai rapidă și convenabilă modalitate este cu avionul dar trebuie să cumperi biletele cu două sau chiar trei luni înainte de a pleca. În cazul în care dorești să mergi cu mașina trebuie să te însoțească cineva care are permis deoarece te vei întoarce cu două mașini. Aici se mai adaugă costurile cu combustibilul, cazarea, mâncarea și, desigur eventualele cheltuieli neprevăzute care s-ar putea ivi. Este recomandat să nu pleci la drum cu banii măsurați ci să ai și un buget suplimentar pe care să îl poți accesa în caz de necesitate.

mașini din Germania

În afară de aceste cheltuieli, trebuie să ai certitudinea că în momentul în care ajungi la parcul auto din Germania de unde intenționezi să îți cumperi mașina să fii cât mai bine informat și să ții cont de aceleași aspecte ca atunci când cumperi din România de pe piața second hand.

Descoperă ofertele de pe platforma Auto Dan

Pentru a evita toate neplăcerile și pentru a te putea bucura de achiziționarea unei mașini din Germania în cele mai optime condiții apelează cu încredere la Auto Dan. Pe platfoma www.auto-dan.ro vei putea să găsești foarte multe modele de mașini atent verificate, fiabile și pregătite să te servească pentru mulți ani. Dacă ai nevoie de asistență și de suport pentru a achiziționa un autovehicul care să îți întrunească toate așteptările, atunci tot ce trebuie să faci este să contactezi firma Auto Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *