Mașină în rate – avanataje și dezavantaje

Chiar dacă plănuiești să cumperi o mașină în rate, este o decizie pe care trebuie să o cântărești cu atenție. În acest caz nu contează numai locul de unde alegi să cumperi mașina ci și instituția financiară cu care vei colabora pentru a face achiziția posibilă. De asemenea, ca orice alt lucru prezintă o serie de avantaje și dezavantaje.

Avantaje și dezavantaje când cumperi o mașină în rate

Unul dintre dezavantajele pe care le presupune colaborarea cu o instituție financiară pentru a cumpăra o mașină în rate este aceea că sunt impuse o serie de condiții care nu sunt negociabile. Astfel, va fi necesar să plătești un avans și să semnezi contractul de creditare pentru o perioadă de timp. Dar dincolo de acest avantaj, o dată ce vei achita avansul și vor fi îndeplinite toate formalitățile vei putea să te bucuri imediat de noua ta mașină.

mașină în rate

Totuși este recomandat să fii vigilent și să îți plătești ratele la timp pentru a evita neplăcerile. Suma maximă care poate să fie creditată se decide în funcție de nivelul veniturilor pe care le ai precum și de nivelul admis de instituția financiară. În cazul în care venitul este insuficient există posibilitatea să se solicite un girant sau chiar să se refuze posibilitatea de finanțare.

Un alt avantaj este acela că vei putea achiziționa chiar și mașini second hand deoarece sunt mulți dealeri autorizați care colaborează cu instituții financiare pentru a putea oferi toate condițiile pentru a achiziționa o mașină cât mai potrivită nevoilor și dorințelor tale.

Auto Dan este locul în care vei găsi tot ce ai nevoie

Pentru a achiziționa o mașină în rate în condiții avantajoase și să te asiguri că are un raport calitate – preț optim, îți recomandăm să cauți modelul potrivit și pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea beneficia de toate avantajele unei finanțări dar și de modele de mașini atent întreținute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *