Lentile de contact colorate – diverse tipuri

Mulți dintre noi am încercat deja lentile de contact colorate la carnaval, sau la diverse ocazii, sau le purtăm frecvent pentru a îmbunătăți culoarea originală a ochilor, pentru un aspect cu totul nou.

Există multe tipuri de lentile de contact colorate, cele ce intensifică culoarea naturală a ochilor, opace, care înlocuiesc culoarea ochilor cu modele înfiorătoare sau extravagante, în plus, majoritatea lentilelor de contact colorate sunt disponibile și cu dioptrii, ceea ce este un mare avantaj. Acestea corectează miopia și hipermetropia, și pot schimba complet culoarea naturală a ochilor.

Lentilele de contact colorate, fără dioptrie, sunt purtate în scopuri cosmetice, pentru a schimba culoarea naturală a ochilor, fiind de mai multe feluri.

Lentilele nuanțatoare, așa cum le sugerează și numele au scopul de a îmbunătăți culoarea naturală a ochilor, fiind potrivite pentru persoane cu ochii deschiși la culoare.

Lentilele opace, acoperă în totalitate culoarea naturală a ochilor, și o înlocuiesc cu o culoare nouă, vie.

Lentilele Crazy se caracterizează prin culori și modele unice, extravagante, folosite la petreceri, carnavaluri, de către actori pe scenă.

Lentile de contact colorate

Lentile de contact colorate – cum le alegem pe cele potrivite?

Alegerea culorii lentilelor de contact depinde de mulți factori, precum culoarea părului, nuanța pielii, preferința personală.

Pentru ochii deschiși la culoare, cea mai bună alegere sunt lentilele nuanțatoare, pentru că amestecă culoarea naturală cu o notă diferită. De exemplu un amestec albastru nu va fi la fel de vizibil pe un iris maro, în timp ce pe un iris verde va avea un impact vizibil.

Pentru ochii închiși la culoare, lentilele ar trebui să fie mai intense, mai vii și opace.

La fel sunt și cele care sunt folosite ca parte a costumației, care acoperă total culoarea naturală a ochilor, înlocuind-o. La fel cum și un machiaj trebuie să se potrivească cu costumul tău, lentilele de contact colorate îți pregătesc ochii pentru o seară de neuitat.

Toate aceste tipuri de lentile colorate le găsești la Avisia, la prețuri accesibile și oferte de neratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *