Leasing auto – tot mai cunoscut pe piață astăzi

Leasing auto devine un termen din ce în ce mai cunoscut pe piața din România, pentru că procesul este simplu, beneficiile extrem de atrăgătoare, iar riscurile minime.

Atât leasingul auto operațional cât și cel financiar, sunt tot mai căutate, dar există o diferență între ele, și trebuie să fii informat despre aceasta în momentul în care dorești să faci o achiziție. Leasingul financiar se finalizează, la sfârșitul contractului, cu faptul că tu rămâi proprietarul acelei mașini, iar la cel operațional mașina trebuie înapoiată firmei. Între aceste două modalități există avantaje și dezavantaje pe care, la fel, trebuie să le cunoști.

În cadrul leasingului operațional, dreptul de utilizare a unei mașini este transferat către o firmă sau o persoană fizică în schimbul unei plăți lunare fixe, această plată acoperind asigurarea, schimbul de anvelope, reparațiile, asistența rutieră. Beneficiul major este faptul că toate costurile sunt incluse în rata fixă, și toate riscurile aferente sunt preluate de firma care oferă leasingul operațional, clientul rămânând cu obligația de a achita rata lunară.

Leasing auto

Leasing auto – servicii oferite de Auto Dan SRL

Cu o experiență mare pe piață, Auto Dan SRL, vine cu o gamă variată de autovehicule, cât și cu produse de creditare, leasing, și multe altele.

Fie că doriți un credit, un leasing auto financiar care vă asigură proprietatea la final, sau flexibilitatea oferită de cel operațional, avem oferte complete din care puteți să alegeți ceea ce credeți dumneavoastră că se potrivește.

Alegând parcul nostru auto veți beneficia de numeroase avantaje ca, transparență, confort, accesibilitate, promptitudine, și nu în ultimul rând de consiliere gratuită din partea specialiștilor noștri. Astfel, toate taxele și comisioanele vă sunt prezentate atunci când semnați, nu există comisioane ascunse, aveți multe metode de plată a ratelor, soluționăm rapid și prompt solicitările dumneavoastră, ne ocupăm de toate formalitățile necesare.

Așadar, în speranța că tot ceea ce ați citit despre noi va convins, vă așteptăm la Auto Dan SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *