Căzi de baie – ce trebuie să ştii să o alegi pe cea perfectă?

Dacă încă nu ai ales un stil anume pentru amenajarea băii tale, atunci trebuie să ştii că înainte de alegerea oricăror alte elemente, este nevoie să alegi obiectele sanitare esenţiale: căzi de baie, lavoar, vas de toaletă etc. Acest lucru te va putea ajuta să te apropii de crearea design-ului perfect pentru baia ta şi să completezi totul mult mai uşor. Indiferent de bugetul pe care ţi l-ai propus să îl investeşti în baia ta există soluţii pentru toate situaţiile.

Tipuri de căzi de baie care se găsesc pe piaţă

În ceea ce priveşte alegerea unei căzi de baie perfecte pentru tine, este important să ţii cont atât de necesităţile tale cât şi de cele ale familiei. De asemenea, vei putea găsi pe piaţă modele de căzi de baie pentru orice buget iar diferenţele de preţ se datorează materialelor folosite pentru fabricarea lor şi, desigur de mărime.

Vei putea găsi căzi din fontă, acril dar şi alte materiale inovatoare precum fibră de sticlă, oţel emailat, compozit sau chiar piatră şi lemn. În ceea ce priveşte stilul, poţi alege căzi freestanding, pe colţ, retro sau clasice. Stilul îl alegi în funcţie de preferinţe dar şi în funcţie de spaţiul disponibil. Modelele de căzi freestanding sunt în tendinţe şi pot fi amplasate în orice baie spaţioasă. Pot să fie ovale, pătrate sau dreptunghiulare sau cu forme mai deosebite. Cele retro sunt foarte asemănătoare cu cele freestanding dar pentru a putea folosi cu succes o astfel de cadă este nevoie ca şi design-ul ales să fie în acelaşi ton.

Alt articol de blog : Casă şi grădină – sfaturi pentru amenajarea unui spaţiu pentru tine

căzi de baie

Ţine cont de sfaturile specialiştilor şi alege cele mai potrivite obiecte sanitare 

Pentru a putea determina care este modelul de căzi de baie potrivit este important să ţii cont de modul în care sunt configurate ţevile de apă deoarece mai ales cele freestanding sau retro au nevoie de baterii cu montaj în pardoseală. O alegere foarte sigură atunci când nu ştii care tip de căzi de baie se vor potrivi sunt cele clasice. Acestea pot fi şi zidite şi amplasate oriunde în baia ta.

Este important să ţii cont şi de recomandările specialiştilor deoarece va fi mai simplu să faci o alegere cât mai inspirată. Iar pentru a găsi obiecte sanitare potrivite indiferent de preferinţe sau de configuraţiile necesare pentru baia ta, vei găsi tot ce ai nevoie accesînd website-ul www.pro-era.ro.

Următorul articol de blog : Încălțăminte de damă la cel mai bun preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *