Cămin de bătrâni – Empathy îți vine în ajutor

Un cămin de bătrâni cum este căminul Emapathy, oferă îngrijire atentă persoanelor cu vârstă înaintată, le înțelegem nevoile precum și tot ce ține de oferirea unei îngrijiri neîntrerupte corespunzătoare fiecăruia.

Pasiunea și dedicarea noastră vine din mentalitatea familiară pe care o avem, din acest motiv pentru nou nu există pacienți, există doar apropiați. Calitatea mediului asemănătoare cu cea a locului de acasă, notele personale și nevoia de a aparține unei comunități sănătoase fac din centrul nostru o oază de liniște, relaxare, sănătate fizică și psihică. În multe privințe, viața la centrul nostru seamănă foarte mult cu viața de acasă, oferă normalitate, siguranță, confort, bucurie, răsfăț, eficiență, eleganță, curățenie. Oferim servicii de calitate, un standard ridicat de confort și profesionalism în rezolvarea tuturor provocărilor apărute în desfășurarea activității.

 Ne propunem, de asemenea, să dăm curs formării unui colectiv unit și deschis integrării tuturor celor noi veniți. Echipa noastră va sta la dispoziția tuturor solicitărilor venite, indiferent de situație, echipa căminului Empathy se va afla într-o continuă activitate de pregătire și îmbunătățire a serviciilor oferite.

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni – cele mai bune servicii

Centrul nostru oferă servicii de îngrijire individuale pentru persoane în vârstă sau cu dizabilități, aflate în incapacitate de a se îngriji singure sau care nu pot să ducă o viață independentă. Îngrijirea include cazare, servicii de menaj, supraveghere și asistență medicala non stop cu personal calificat, administrarea tratamentului medicamentos conform indicațiilor medicului.

Angajamentul este să servim rezidenții acestui  cămin de bătrâni cu respect și compasiune, asigurându-ne, pe de altă parte, că familiile acestora au încredere că cei apropiați beneficiază de cele mai bune condiții.

Bătrânii din centrul nostru au lucruri interesante de făcut în fiecare zi, de la exerciții și mișcare la activități de grup și socializare, cinema, sau jocuri și nu au timp să se simtă singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *