Cabine de duş cu montaj pe pardoseală sau cu cădiţă?

Indiferent dacă eşti în prag de renovare completă a băii sau doreşti să faci o mică schimbare, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei este dacă să alegi cabine de duş cu montaj pe pardoseală sau cu cădiţă. Fiecare tip de obiect sanitar vine împreună cu avantaje şi dezavantaje pe care este bine să le cântăreşti atent înainte de a face o achiziţie deoarece ulterior nu te vei mai putea răzgândi.

Ce tip de cabine de duş să alegi?

Dacă eşti în căutarea unei soluţii mai estetice atunci cea mai potrivită alegere sunt cabinele pentru duş cu montaj pe pardoseală. Totuşi, un astfel de model are nevoie de un sistem de scurgere foarte bun şi intalaţiile trebuie să fie în stare optimă. Mai ales dacă locuieşti la bloc este esenţial să te consulţi cu un instalator profesionist deoarece numai acesta îţi va putea spune dacă este o soluţie potrivită pentru tine. Un avantaj al unei cabine de duş cu montaj pe pardoseală este acela că poate avea orice dimensiune. Pe de altă parte, o cabină de duş cu cădiţă este o soluţie foarte bună pentru familiile cu copii. Cabinele pentru duş cu cădiţă sunt disponibile în numeroase modele, cu pereţi din sticlă securizată.

Alt articol de blog : Scule electrice indispensabile pentru un atelier de bricolaj

cabine de duş

Alege soluţia potrivită din magazinul online Pro Era

Indiferent de tipul obiect sanitar pe care îl alegi, ambele pot să creeze senzaţia unui spaţiu aerisit în care fiecare obiect sanitar îşi are locul firesc. Alege modele de cabine de duş care sunt aliniate cu tehnologiile de ultimă generaţie pentru a-ţi crea experienţe unice de fiecare dată când plănuieşti o sesiune de relaxare. În magazinul online www.pro-era.ro vei putea găsi numeroase modele de cabine de duş de calitate la cele mai bune preţuri. Achiziţionează obiecte sanitare care pot să creeze un ambient plăcut în care să te relaxezi ori de câte ori simţi nevoia. 

Următorul articol de blog : Ghete de damă disponibile în zeci de modele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *