Auto second hand – riscuri pe care le poți întâlni

Achiziția unei mașini second hand în luna cadourilor poate avea un dublu tăiș: poți cumpăra auto second hand la un preț excelent sau dimpotrivă, să fii păcălit și să cumperi o mașină care nu merită nici jumătate din cât ai plătit. Cumpărarea unei mașini second hand în luna decembrie este mai riscantă decât în alte perioade ale anului deoarece graba și euforia sărbătorilor pot să te facă să închizi ochii la unele detalii care au un impact semnificativ asupra calității mașinii.

La ce trebuie să fii atent când cumperi auto second hand?

Luna decembrie este și luna în care se oferă discount-uri și super oferte dar trebuie să fii atent pentru ca încrederea ta să nu fie înșelată de ,,spiritul sărbătorilor”. Nu trebuie să omiți etapele de verificare a mașinii online dar și să efectuezi o examinare fizică pentru a te asigura că nu vei fi păcălit.

auto rulate

Un semn care ar trebui să îți dea de bănuit este urgența vânzării. Mai ales dacă mergi la un târg și apelezi la samsari sau vânzători privați sunt șanse mari ca aceștia să invoce urgența pentru a grăbi tranzacția și să îți vândă o mașină care să se dovedească a fi o investiție proastă pentru că o ții mai mult în service. O mașină care nu funcționează optim poate să pună în pericol viața ta dar și pe ale celorlalți participanți în trafic. Cumpătarea și echilibrul sunt esențiale indiferent de locul de unde alegi să cumperi auto second hand.

Auto Dan un parc auto de unde poți cumpăra cu încredere

Mai ales dacă intenționezi să faci cadou mașina unei persoane dragi și nu dorești să fie neapărat una nouă este esențial să te asiguri că au fost parcurse toate etapele de verificare. Cel mai bine este să cumperi de la dealeri autorizați care pot să îți ofere garanție pentru auto second hand. Vei putea achiziționa o mașină în cele mai bune condiții dacă intri pe webiste-ul www.auto-dan.ro. Aici vei găsi atât modele de mașini variate cât și posibilități de finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *